Secret of Atlantis-ilmaiskierroksia iGamelta!

Kuukauden odotetuin päivä on koittanut, kun NetEntin uusi ja uljas peli on julkaistu. Sukella uskomattomaan seikkailuun iGamella ja saat 100 ilmaiskierrosta uutuspeliin – tämän lisäksi sinua odottaa uskomaton aloitusbonustarjous. Tutustu tarjoukseen alta ja hyppää mukaan!

NetEnt-ilmaiskierroksia iGamelta

igame netent ilmaiskierroksia

Haluatko 100 ilmaiskierrosta NetEntin uuteen Secrets of Atlantis-peliin? Jos näin on, luo pelitili iGame-kasinolle nyt, tee vähintään 10 euron talletus bonuskoodilla SOA100 ja saat kierrokset pelattavaksesi!

Hyvät uutiset eivät suinkaan pääty tähän, vaan saat lisäksi huimaavan kasan ilmaiskierroksia juhlistaaksesi mukaan liittymistäsi. Voit todeta tämän seikan yksinkertaisesti avaamalla Starburstin, jossa sinua odottaa 10 ilmaiskierrosta. Tämä tarjous ei kuitenkaan ole mikä tahansa “10 ilmaiskierrosta liittyessäsi”, vaan saat 10 kierrosta joka päivä seuraavat 30 päivää!

Kyllä, kokonainen kuukausi ilmaisia pyöräytyksiä Starburstissa, joka päivä. Epäluuloisimmat saattaisivat kuvitella, että tarjous päättyy tähän, mutta näin ei kuitenkaan ole. Saat lisäksi massiivisen aloitusbonuspaketin. Tästä bonusten ja ilmaiskierrosten riehasta riittää iloa peräti neljälle talletuksellesi, joten pelaat pitkään ylimääräisellä pelirahalla.

Jos otat suurimman mahdollisen hyödyn irti aloitusbonuksista, saat 1000 euroa pelirahaa ja vielä lisää ilmaiskierroksia jo lunastamiesi 400 kierroksen lisäksi. Neljä ensimmäistä talletustasi nimittäin tietävät yhteensä 150 kierrosta – missäpä muussakaan pelissä kuin säkenöivässä Starburstissa.

Uusi NetEnt-peli

Tuorein lisäys NetEntin jo entuudestaan kattavaan pelien valikoimaan on Secrets of Atlantis, joka vie sinut tarunhohtoiseen uponneeseen maailmaan. Satuhahmojen ja jännittävien toimintojen lisäksi pelin syövereistä löytyy tietysti myös mittavia voittoja, joiden rinnalla uponneista hylyistä löytyvät kulta-aarteet eivät tunnu juuri miltään!
Koe itse upea uusi peli sekä iGamen alati palkitsevat tarjoukset!